Money Moves eendaagse

Herken je dit?

Jij hebt niets te klagen over geld. Je hebt waarschijnlijk een goed inkomen en genoeg vermogen opgebouwd of gespaard, maar je wilt meer! En bovendien wil je meer zekerheid. Je weet misschien oppervlakkig wel iets over de verschillende mogelijkheden die er zijn om jouw portefeuille te laten groeien, maar je wilt precies weten wat er mogelijk is en hier zelf stappen in zetten.

Daarom wil je graag meer leren over crypto, beleggen en vastgoed. Alleen weet je niet zo goed waar te beginnen. Want hoe zwem je door de zee van informatie naar de essentiële kennis toe? Hoe bepaal je wat nuttig is voor jou en wat niet? En bovenal: wat is de beste manier voor JOU om je vermogen aan het werk te zetten? Money Moves biedt alles wat je nodig hebt om in beweging te komen.

Heb je enig idee hoeveel vermogen je eigenlijk bezit en wat hiermee mogelijk is?
De overwaarde van je huis, je inkomen, je spaargeld… Heb jij zicht op hoeveel vermogen je hebt en kan je een passief inkomen generen met de kennis die je bezit?
Crypto, aandelen, edelmetalen en vastgoed. Klinkt dit als een ver-van-je-bed-show en zijn dit onderwerpen waar je denkt heel veel kennis over te moeten hebben, voordat je er iets mee kunt?
Wist je dat je met de juiste kennis al de eerste stappen kunt zetten in het strategisch beleggen van jouw vermogen? Zelfs met een minimum aan kennis over crypto, aandelen, edelmetalen en/of vastgoed. Je hoeft geen pro te zijn om ermee te starten. Dat zal ik je laten zien.
Als jouw inkomen (of dat van je partner) wegvalt, kun je dan hetzelfde leven blijven leiden zonder te bezuinigen en/of aanspraak te hoeven maken op je spaargeld?
Je hebt op dit moment geen zorgen over geld, want je hebt een fijne spaarpot opgebouwd. Maar heb je ook nagedacht over vermogensbehoud wanneer één inkomen (of dat van jullie beide) zou wegvallen?
Moneyglow - kom in beweging
Tijdens de Money Moves eendaagse leer ik je hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen over jouw vermogen en de verschillende manieren om het in beweging te zetten.
 
Moneyglow is geen beleggingskantoor of financieel advieskantoor*. Als onafhankelijke vermogenscoach deel ik kennis en informatie en begeleid ik je om jouw money mindset te optimaliseren en hiermee financiële vrijheid te creëren. Ik weet namelijk dat vrouwen behoefte hebben aan leren beleggen (in welke vorm dan ook) op een laagdrempelige en begrijpelijke manier.
* Het opvolgen van advies door Moneyglow gebeurt altijd op eigen initiatief en verantwoordelijkheid van de deelneemster. Moneyglow is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen op basis van gemaakte keuzes en/of gedeelde informatie in de trajecten of erbuiten.

Moneyglow leert je in persoonlijke coachingtrajecten over de verschillende investeringsmogelijkheden, zoals crypto, vastgoed en aandelen en hoe hier slim mee om te gaan. Naast praktische kennis krijg je de nodige tools voor een krachtige money mindset.. Geld is energie en Moneyglow creëert energie die je inzicht, kennis en zelfvertrouwen biedt om met jouw eigen vermogen aan de slag te gaan.

Hoe werkt het precies?

Wat kun je precies verwachten van de Money Moves eendaagse?
Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de wensen en verwachtingen en kijken we of er een match is. Het moet namelijk wel goed voelen voor ons allebei!
Stap 1
Voorafgaand aan het daadwerkelijke traject vul jij mijn Know Your Numbers tool in om je huidige financiële situatie in kaart te brengen.
Stap 2
Samen kijken we naar jouw huidige financiële situatie en vertel ik je over de verschillende mogelijkheden. Zo weet je precies welke opties je hebt om een financieel vrijer leven te realiseren. Denk hierbij aan beleggen in crypto, aandelen, EFT’s en/of vastgoed.
Stap 3
Vervolgens werken we tijdens de sessie samen om tot een concreet plan te komen waar jij de komende tijd mee aan de slag kunt.
Stap 4
Afhankelijk van jouw wensen en interesses laat ik je in de parktijk zien hoe verschillende platformen werken.
Stap 5
Na de sessies bezit je de kennis én het zelfvertrouwen om jouw vermogen te verspreiden, te beheren en voor je te laten werken. Verantwoord én met een goed gevoel. Het beschermen van je vermogen is dan niet langer een zorg meer, maar iets waar je misschien zelfs plezier in krijgt.
Stap 6
Ik begrijp dat het doen van je eerste aankopen misschien spannend voor je is, Wanneer je het fijn vind om hier bij ondersteund te worden, dan kun je een terug-kom sessie boeken. Ik help je dan bij het doen van je eerste aankopen en het inrichten van je accounts. Het zijn jouw keuzes, dus jij hebt de lead!
Stap 7
Moneyglow geeft regelmatig Masterclasses op locatie over de verschillende thema’s rondom het beheren en bewegen van vermogen. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met mij op. Ik vertel er graag meer over!

Veelgestelde vragen

De focus van Moneyglow is gericht op spreiding van vermogen, om zo je portefeuille te laten groeien en te behouden. Spreiding is eigenlijk pas rendabel vanaf 100k. Daarom help ik alleen vrouwen die een dergelijk minimaal vermogen hebben of dit in de nabije toekomst verwachten te hebben. Heb je minder dan een ton, maar ben je wel geïnteresseerd in mijn trajecten? Neem even contact op, dan plannen we een matchcall in om te kijken of het passend is voor jou. Stel dat er al wel zicht is op vermogen dat jouw kant op komt (denk aan een schenking, erfenis, etc.) dan kan de eendaagse training je perfect voorbereiden op die situatie.
Nee, de cursus bevat informatie die voor iedereen nuttig kan zijn. Alleen de kracht van de cursus is dat ik je echt help starten met beleggen en daar moet je wel de mogelijkheden voor hebben. Daarnaast focus ik me op spreiding van vermogen en als je echt nog aan het begin staat en vermogen wil opbouwen, dan is spreiding niet altijd de meest passende strategie.
Sorry mannen, maar Moneyglow richt zich specifiek op vrouwen. Waarom? Omdat ik, Mariska, van mening ben dat vrouwen vaak te onwetend zijn en niet zelf de regie pakken over hun eigen vermogen. Het is mijn missie om daar verandering in te brengen.
Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom ontvang je voorafgaand aan de eerste sessie van mij het ‘Know your numbers’ document. Daarmee maak je al je inkomsten, uitgaven en de hoogte van je vermogen inzichtelijk. We zullen dit document tijdens de training gezamenlijk bespreken.
De training wordt gepland van 10.00 uur tot ongeveer 15.30 uur. Tussendoor nemen we de tijd om even te lunchen.
In overleg bepalen we de locatie. Dit kan het kantoor van Moneyglow zijn in Leusden, bij jou thuis of een andere locatie. Afhankelijk van de gewenste locatie kan er sprake zijn van bijkomende kosten, zoals kilometervergoeding en/of het huren van een vergaderruimte elders.
We gaan het hebben over economische ontwikkelingen, een money mindset en jouw financiële situatie. Ook bespreken we verschillende mogelijkheden en beleggingsvormen, zoals crypto, aandelen/ETF’s, vastgoed en edelmetalen. Ik laat je hierbij niet alleen de tools zien die ik gebruik, maar ik help je ook praktisch op weg tijdens het doen van je eerste aankopen. Wel zo fijn, toch?
Nee, zeker niet. Maar je moet je ook af vragen: wie weet dat wel? Ik geef je de basis waarop jij verdere besluiten kunt nemen en waardoor jij kunt beoordelen welke beleggingsvormen jou aanspreken en bij je passen. Na deze training heb jij een denkrichting en ben je startklaar om je eerste aankopen te doen. Ik heb bovendien een grote hoeveelheid aan tips over boeken, cursussen en platformen waarmee je jouw kennis nog verder kunt uitbreiden. Toch moet je het gewoon een keer doen. Mijn ervaring is dat de eerste aankopen vaak de moeilijkste zijn, omdat je niet helemaal weet hoe het werkt, etc. Ik help je over deze drempels heen, zodat jij echt in actie komt en het niet iets blijft wat je ’ooit nog een keer moet gaan doen’ maar steeds uitstelt. Uiteraard ben jij degene die de besluiten neemt, want het gaat over jouw vermogen.
Jazeker, neem even contact met mij op, dan kunnen we eens kijken naar wat er mogelijk is. Leuk!
Absoluut. Over alle onderwerpen en in alle beleggingsvormen die ik bespreek heb ik praktijkervaring. Op die manier kan ik jou dus heel praktisch op weg helpen en weet ik waar ik over praat. Alles wat ik je vertel is echter een advies. Jij beslist zelf - en op eigen verantwoordelijkheid - wat je met dit advies doet. Je bent hier volkomen vrij in.
De prijs bedraagt €595,- (excl BTW). Dit is inclusief lunch, koffie, thee etc.

Wat anderen zeggen over hun Moneyglow ervaringen:

Dankzij Mariska heb ik dingen over financiën geleerd waar ik anders nooit van had geweten. Ik heb uiteindelijk een cursusdag gevolgd bij Mariska waarbij ze heel helder en duidelijk verteld en uitlegt over de mogelijkheden om je geld te beleggen. Doordat ze je vooraf ook vraagt om je financiën in kaart te brengen krijg je ook een heel duidelijk inzicht in je eigen inkomsten en uitgaven patroon en kan je ook heel gericht samen met haar aan de slag. Dankzij de kennis van Mariska heb ik nu mijn eigen beleggingsplan opgebouwd en een stuk meer inzicht in mijn financiën waardoor het ook heel leuk is om daar mee bezig te zijn!
Anoniem
Naast dat Mariska mij heeft geholpen met het in kaart brengen van mijn financiële overzicht, heeft ze me ook doen inzien dat geld echt voor je kan werken als je weet hoe het te gebruiken. Ze heeft me op een makkelijke manier laten zien hoe je kan investeren in bijvoorbeeld Crypto, aandelen en vastgoed. Nu bouw ik langzaam een passief inkomen op en werk ik naar financiële vrijheid toe! Fantastisch!
Marloes
“Hoe kunnen we ons vermogen beschermen en laten groeien om uiteindelijk financiële vrijheid te creëren? Met die vraag kwamen we bij Mariska terecht. Eerst zijn we aan de slag gegaan met het in kaart brengen van onze financiële situatie. Dat gaf al veel inzicht en bewustwording. Tijdens de 1-op-1 Money Moves training heeft Mariska ontzettend veel verteld over het financiële systeem, money mindset en mogelijkheden om het vermogen voor ons te laten werken. De wereld van aandelen, crypto, vastgoed en edelmetalen was vrijwel helemaal nieuw voor ons. Nu hebben we de handvaten gekregen om ons eigen financiële plan van aanpak te maken. We hebben echt zin om ermee aan de slag te gaan, want het is een stuk begrijpelijker geworden. De eerste stappen naar financiële vrijheid zijn gezet. Mariska, ontzettend bedankt voor je waardevolle bijdrage!”
realisatie CCMP digital agency