Persoonlijk instaptraject beleggen (online)

In twee maanden tijd coach ik je op een laagdrempelige manier bij het maken van je eerste stappen in de beleggingswereld.

Heb je een bedrag over wat je zou willen beleggen maar geen idee waar te beginnen?
Veel mensen starten niet beleggen omdat ze het eng en ingewikkeld vinden. Je kunt immers je inleg verliezen toch? Dat laatste is zeker waar, maar het risico op verlies van je inleg hangt wel enorm samen met de keuzes die je maakt. Vaak is de angst gebaseerd op een gebrek aan kennis. Door te investeren in kennis zal veel onzekerheid weggenomen worden.
Hoe begin ik dan?
Om te kunnen starten en een doel te bepalen zal je eerst moeten weten wat je startpositie is. Het 'Know Your Numbers' overzicht van Moneyglow zal je hier enorm bij helpen. Dit overzicht is de basis waarop jij je beleggingsplan gaat baseren.
Maar ik heb toch minimaal 100.000 euro nodig om te kunnen starten?
Nee om een begin te maken heb je geen 100.000 euro nodig. Beginnen met beleggen kan al vanaf een klein bedrag. De belegginsvormen die geschikt zijn voor jou hangen echter wel af van je beleggingsbudget. Dit laagdrempelige traject is speciaal voor de vrouwen die wel willen starten met beleggen maar nog niet zo vermogend zijn om bijvoorbeeld het vastgoed in te stappen.
Moneyglow - vragen over vermogen

Moneyglow is geen beleggingskantoor of financieel advieskantoor*. Als onafhankelijke vermogenscoach deel ik kennis en informatie en begeleid ik je om jouw money mindset te optimaliseren en hiermee (op termijn) financiële vrijheid te creëren. 

* Het opvolgen van advies door Moneyglow gebeurt altijd op eigen initiatief en verantwoordelijkheid van de deelneemster. Moneyglow is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen op basis van gemaakte keuzes en/of gedeelde informatie in de trajecten of erbuiten.

Het twee maanden instaptraject bestaat uit 3 persoonlijke online sessies van 1,5 uur. Zo kun jij op een laagdrempelige manier vanuit huis een begin maken met jouw weg naar financiële vrijheid. 

Het traject duurt 2 maanden omdat je voorbereidingstijd nodig hebt voor elke sessie en tussendoor tijd nodig hebt om na te denken. Ook zal ik je tips geven voor het lezen van boeken en het luisteren van podcast om zo tijdens het traject je kennis te vergroten.

De kosten voor dit traject zijn €225,- ex BTW.

 

 

 

 

“The single most powerful asset we all have is our mind. If it is trained well, it can create enormous wealth.” - Robert Kiyosaki


Tijdens de eerste sessie bespreken we het door jou vooraf ingevulde 'Know your numbers' overzicht, we stellen doelen en bespreken jouw money mindset.
1
Tijdens de tweede sessie bespreken we welke beleggingsvormen binnen jouw mogelijkheden vallen en leer ik je inhoudelijk meer over deze vormen van beleggen. Denk hierbij aan crypto, aandelen en ETF's. 
2
Tijdens de derde sessie maken we samen een plan van aanpak en ondersteun ik je waar nodig bij de praktische uitvoering van eventuele aankopen. 
3
Wanneer je later behoefte hebt aan extra ondersteuning of een sessie om samen te sparren kun je een vervolgsessie van 1,5 uur bij boeken voor €75,-
4
Moneyglow geeft regelmatig Masterclasses op locatie over de verschillende thema’s rondom het beheren en bewegen van vermogen. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met mij op. Ik vertel er graag meer over!

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van je beleggingsbudget, bereidheid tot het nemen van risico's , interesses en ambities. Dit kan zijn: crypto, aandelen, edelmetalen, ETF's, vastgoed
Vanaf €5000 aan beleggingsbudget kunnen we een leuke start maken
We moeten wel realistisch blijven, met €5000 aan startbudget ligt financiële vrijheid verder weg dan met een startbudget van €100.000. Maar niets is onmogelijk zolang je maar een lange termijn visie en de juiste mindset hebt.
Online via Zoom
Ten eerste investeer je tijd. De sessies en het invullen van het Know Your Numbers document vergt tijd. Hoe zorgvuldiger je dit doet, hoe meer je er aan hebt en hoe meer inzichten je dit zal geven. Daarnaast kost het je mogelijk wat tijd om accounts aan te maken en verificatieprocedures te doorlopen. De financiële investering is €225,- exclusief BTW.
Nee, zeker niet. Maar je moet je ook af vragen: wie weet dat wel? Ik geef je de basis waarop jij verdere besluiten kunt nemen en waardoor jij kunt beoordelen welke beleggingsvormen jou aanspreken en bij je passen. Na deze training heb jij een denkrichting en ben je startklaar om je eerste aankopen te doen. Ik heb bovendien een grote hoeveelheid aan tips over boeken, cursussen en platformen waarmee je jouw kennis nog verder kunt uitbreiden. Toch moet je het gewoon een keer doen. Mijn ervaring is dat de eerste aankopen vaak de moeilijkste zijn, omdat je niet helemaal weet hoe het werkt, etc. Ik help je over deze drempels heen, zodat jij echt in actie komt en het niet iets blijft wat je ’ooit nog een keer moet gaan doen’ maar steeds uitstelt. Uiteraard ben jij degene die de besluiten neemt, want het gaat over jouw vermogen.

Wat anderen zeggen over hun Moneyglow ervaringen:

Dankzij Mariska heb ik dingen over financiën geleerd waar ik anders nooit van had geweten. Ik heb uiteindelijk een cursusdag gevolgd bij Mariska waarbij ze heel helder en duidelijk verteld en uitlegt over de mogelijkheden om je geld te beleggen. Doordat ze je vooraf ook vraagt om je financiën in kaart te brengen krijg je ook een heel duidelijk inzicht in je eigen inkomsten en uitgaven patroon en kan je ook heel gericht samen met haar aan de slag. Dankzij de kennis van Mariska heb ik nu mijn eigen beleggingsplan opgebouwd en een stuk meer inzicht in mijn financiën waardoor het ook heel leuk is om daar mee bezig te zijn!
Anoniem
Naast dat Mariska mij heeft geholpen met het in kaart brengen van mijn financiële overzicht, heeft ze me ook doen inzien dat geld echt voor je kan werken als je weet hoe het te gebruiken. Ze heeft me op een makkelijke manier laten zien hoe je kan investeren in bijvoorbeeld Crypto, aandelen en vastgoed. Nu bouw ik langzaam een passief inkomen op en werk ik naar financiële vrijheid toe! Fantastisch!
Marloes
“Hoe kunnen we ons vermogen beschermen en laten groeien om uiteindelijk financiële vrijheid te creëren? Met die vraag kwamen we bij Mariska terecht. Eerst zijn we aan de slag gegaan met het in kaart brengen van onze financiële situatie. Dat gaf al veel inzicht en bewustwording. Tijdens de 1-op-1 Money Moves training heeft Mariska ontzettend veel verteld over het financiële systeem, money mindset en mogelijkheden om het vermogen voor ons te laten werken. De wereld van aandelen, crypto, vastgoed en edelmetalen was vrijwel helemaal nieuw voor ons. Nu hebben we de handvaten gekregen om ons eigen financiële plan van aanpak te maken. We hebben echt zin om ermee aan de slag te gaan, want het is een stuk begrijpelijker geworden. De eerste stappen naar financiële vrijheid zijn gezet. Mariska, ontzettend bedankt voor je waardevolle bijdrage!”
realisatie CCMP digital agency