Mijn naam is Mariska Voorburg

Sinds jongs af aan ben ik erg bedreven geweest in het beheren en behouden van geld. Naast mijn werk als gepassioneerd vermogenscoach ben ik moeder van twee kindjes en woon ik samen met hen en mijn man Jos in de buurt van Amersfoort. Door de kennis die ik heb opgedaan heb ik met mijn vermogen een passief inkomen weten te generen. Het is mijn passie om andere vrouwen te helpen om hun vermogen ook in beweging te zetten, zodat zij volledig vrij en onafhankelijk kunnen zijn.

Mijn interesse in geld heeft er al van jongs af aan ingezeten. Waar andere kinderen met speelgoed speelden, was ik uren in de weer met muntjes tellen, verdelen en kassa spelen. Zolang er maar geld door mijn handen ging, was ik blij. Geld verdienen werd voor mij een sport en ik heb er altijd voor gezorgd dat ik spaargeld kon opbouwen. Ook de interesse om vermogen te laten groeien heeft me altijd al bezig gehouden. Niet omdat ik perse veel geld wilde hebben, maar omdat ik zag welke mogelijkheden en vrijheid geld kan bieden.

Na mijn studie in facility management kwam ik er al snel achter dat ik een andere richting op wilde gaan. Uiteindelijk kwam ik terecht in een bestuursfunctie van een zorgorganisatie. Mijn baan gaf mij financiële zekerheid, maar ik wilde verantwoordelijkheid en controle over mijn financiële vermogen behouden.
“Je financiële situatie en groei hebben zowel met kennis als mindset te maken.”
Moneyglow - Mariska Voorburg
Ik ontdekte dat kennis en mindset de belangrijkste factoren zijn in je financiële situatie. Deze gouden combinatie wil ik andere vermogende vrouwen ook bijbrengen, zodat zij hun vermogen ook voor zich kunnen laten werken.

Geld op de bank laten staan geeft geen zekerheid in ons huidige geldsysteem. Het werd mijn doel om te zorgen dat wij als gezin gegarandeerd zouden blijven van de financiële zekerheid, ongeacht het inkomen. Ik wilde alles weten over manieren om ons vermogen te beschermen en tegelijkertijd te laten groeien en ik wilde ontdekken hoe ik een passieve inkomensstroom kon generen.
“Ik had eigenlijk nooit nagedacht over vermogensbehoud omdat we het financieel gewoon goed voor elkaar hebben.”
Toen ik mij wilde laten adviseren over de verschillende mogelijkheden om mijn spaarvermogen te investeren, kwam ik er al snel achter dat de meeste financiële adviseurs afhankelijk zijn van de grote financiële instellingen en banken waarvoor zij werken. Daardoor is hun advies vrij eenzijdig en vooral gericht op de belangen die zij behartigen. Deze beperkte informatievoorziening moest ook anders kunnen, dat wist ik zeker. Zo is Moneyglow ontstaan.

Ik heb geleerd dat er geen heilige graal is als het gaat om investeren en het beheren van je vermogen. Met de kennis die ik heb opgedaan, heb ik een systeem ontwikkeld dat voor mij werkt en waarmee ik andere vrouwen leer hoe zij dit ook kunnen toepassen. Zo streef ik samen met hen - en wie weet binnenkort ook met jou - naar het best haalbare resultaat voor elke situatie en voor ieders wensen.

In mijn Moneyglow coachingsessies en masterclasses heb ik al mijn kennis en ervaring samengebracht, zodat ook jij kunt leren hoe je jouw vermogen in positieve zin kunt laten bewegen. Het wordt namelijk hoog tijd dat je in actie komt.
realisatie CCMP digital agency